Întotdeauna alături de tine

Piese de schimb Saunier Duval: accelerați depanarea

Ultimul lucru pe care vi-l doriți este să puneți clienții în așteptare. Astfel, dacă este necesară înlocuirea unor componente pentru a ne menține sistemele în funcțiune, trebuie să știți ce piese de schimb să obțineți, unde le găsiți și când vor ajunge la dumneavoastră. Serviciul nostru de piese de schimb vă oferă răspunsuri rapide și precise.

De ce este esențial să folosiți piesele noastre de schimb.

Pentru instalare și întreținere vă recomandăm să folosiți doar piese de schimb originale Saunier Duval. Acest lucru asigură funcționalitatea deplină a dispozitivelor noastre pe termen lung și menține statutul de produs în garanție.

Comanda piesele noastre de schimb.

Disponibilitatea face diferența.

Scopul principal al produselor noastre este de a vă oferi confort pe termen lung pentru dumneavoastră și clienții dumneavoastră. De aceea, piesele de schimb pentru componentele principale sunt disponibile până la 15 ani de la încheierea ciclurilor de producție. Pentru aparatele electrice mici și pentru boilerele electrice cu o capacitate de până la 200 de litri, vizăm 10 ani - totuși, dacă este fezabil din punct de vedere economic sau dacă se aplică la modelele ulterioare, perioada de furnizare se poate extinde și mai mult.

Doi instalatori Saunier Duval încrezători