Întotdeauna alături de tine

Saunier Duval: un succes in Europa

Saunier Duval lucrează pentru a satisface nevoile clienților de încălzire și apă caldă menajeră, în funcție de tipul locuinței și stilul de viață.

Ne-am angajat să oferim soluțiile și serviciile potrivite nevoilor unei piețe din ce în ce mai exigente.

Tehnologia dovedită a unui producător cu peste 100 ani de experiență: investiție sigură pentru viitor.

Suntem întotdeauna alături de tehnicieni și profesioniști

Suntem întotdeauna alături de tehnicieni și profesioniști pentru a sprijini cel mai bine activitatea lor de instalare, întreținere și proiectare a sistemelor noastre, oferind materiale informative, manuale tehnice și instrumente specifice pentru a identifica soluția optimă pentru fiecare nevoie.

Facilitarea activității partenerilor noștri este obiectivul nostru, satisfacerea tuturor clienților care aleg produsele Saunier Duval este misiunea noastră comună.

Ca și dumneavoastră avem un deosebit respect pentru mediul înconjurător. Oferim cele mai eficiente sisteme și metode inovatoare de a economisi energie.

A fi aproape de partenerii noștri, a răspunde nevoilor acestora și – împreună – a păstra resursele planetei sunt valorile care ne ghidează munca în fiecare zi.

Despre noi

Un brand istoric care își are rădăcinile în competență, inovație și fiabilitate pentru a asigura confortul fără compromisuri al locuinței.

Facem parte din Grupul Vaillant, avem valori solide și o cultură corporativă internațională.

Saunier Duval, un grup industrial producător francez de încălzire, aer condiționat și sisteme solare, a început în 1907 în Franța, când a fost fondată de Charles Saunier și Maurice Duval, doi pionieri în istoria aparatelor de încălzire casnică. Producția în 1918 a primului încălzitor de apă cu gaz, proiectarea în 1963 a primei centrale mixte și crearea în 1983 a centralei cu condensare directă sunt doar câteva dintre etapele unei călătorii împânzite cu succese importante.

O istorie adânc înrădăcinată, dublată de inovația continuă pe care doar o echipă internațională de cercetare și dezvoltare o poate oferi, sunt punctele forte ale brandului Saunier Duval.

Showroom