Întotdeauna alături de tine

Doriți mai multe beneficii de afaceri?

Alăturați-vă programului de parteneriat!

  • Oportunitatea de a vă dezvolta propria afacere cu sprijinul mărcii Saunier Duval.
  • Sprijin suplimentar, de exemplu, marketingul afacerii dumneavoastră.
Femeie care își face un selfie cu un cazan

Întotdeauna de partea ta.

Dorim să vă ajutăm să vă dezvoltați afacerea, motiv pentru care suntem întotdeauna de partea dumneavoastră și vă ajutăm să beneficiați de toate avantajele posibile. Am creat un program de fidelizare. Înscrierea este gratuită și vă oferă recompense atractive care vă sunt utile în activitatea de zi cu zi, ceea ce face ca parteneriatul nostru să fie și mai profitabil pentru dumneavoastră.

Pentru mai multe informații, consultați termenii și condițiile sau găsiți răspunsurile la întrebările dvs. mai jos, în secțiunea Întrebări frecvente.

Alăturați-vă pentru beneficii!

Imaginați-vă un club în care fiecare aparat instalat aduce beneficii afacerii dumneavoastră. Este posibil, pentru că, în calitate de membru al Programului de loialitate Saunier Duval (pe scurt, SD Club), aveți posibilitatea de a face exact acest lucru. Cu o simplă scanare, veți câștiga rapid puncte în timpul activității zilnice, pe care le puteți răscumpăra în magazinul de recompense. În plus, calitatea de membru include acțiuni speciale sau promoții temporare. Urmăriți site-ul nostru pentru a fi la curent cu noutățile.

Om în prim-plan și cazan în fundal

Suport

Profitați prin sprijin profesional pentru afacerea dumneavoastră.

Beneficii

Câștigați recompense pentru afacerea dumneavoastră.

Operare simplă și reguli clare

Dumneavoastră și angajații dumneavoastră colectați puncte în cursul activității zilnice pentru un cont de fidelitate al companiei.

Saunier Duval Logo

Pasul 1: Înregistrați-vă dispozitivul

Deschideți aplicația SD Club și scanați codul QR de pe cardul atașat la dispozitivul instalat. Alternativ, puteți, de asemenea, să scanați codul de bare sau să introduceți manual seria în aplicație sau în fila "Înregistrare produs".

Pasul 2: Colectați puncte

Pentru fiecare dispozitiv înregistrat corect, veți primi puncte care vor fi creditate direct în contul dumneavoastră. Verificați soldul dvs. și toate tranzacțiile efectuate pe site.

Pasul 3: Răscumpărați punctele pentru recompense

Cumpărați fără să cheltuiți un ban: vă puteți răscumpăra punctele în magazinul de recompense pentru premii minunate în natură, aparate de încălzire și accesorii.

Telefon mobil cu afișaj de aplicații

Cumpărați cu puncte.

Răscumpărarea punctelor este la fel de simplă ca și cum ați face cumpărături online. Accesați Magazinul de recompense și alegeți produsele din categoriile disponibile. De asemenea, puteți economisi bani și cumpăra aparate Saunier Duval cu punctele pe care le-ați acumulat.

Saunier Duval Logo

Întrebări frecvente (FAQ - Frequently Asked Questions)